Uitvaart vooraf regelen

Door uw uitvaart vooraf te regelen, bespreken en vastleggen, kunt u uw nabestaanden rust geven. U weet immers als geen ander hoe uw uitvaart er uit moet komen te zien. Uw uitvaart zal compleet naar uw uitvaartwensen plaatsvinden en door het vooraf regelen van uw begrafenis of crematie biedt u houvast voor uw nabestaanden. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het bij leven
regelen van uw uitvaart ? Neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op.

Voorbespreking uitvaart

Wilt u vooraf uw uitvaart regelen en uw uitvaartwensen bij mij vastleggen? Dan plan ik graag een voorgesprek met u in. Tijdens een vrijblijvend gesprek, op een locatie waar u zich op uw gemak voelt, neem ik alle tijd om uw wensen te horen. Naar aanleiding van uw wensen bespreek ik graag alle mogelijkheden met u. Wat past bij u en hoe denken uw naasten hierover? Ook is het mogelijk om tijdens de voorbespreking uw (uitvaart)polissen door te nemen en uit te zoeken. Na het gesprek zal ik alle uitvaartwensen in kaart brengen. Ik maak voor u een overzicht en zal hier ook alvast de verwachte uitvaartkosten aan toevoegen. Op deze manier weet u precies hoe u ervoor staat als het gaat om uw uitvaart.

Begraven of cremeren

Volgens de wet wordt een overledene begraven, gecremeerd of soms ter beschikking gesteld aan de wetenschap. In Nederland kent iedere stad of dorp wel een begraafplaats; de ene historisch, fraai en lommerrijk, de andere slechts beschut door een paar verloren populieren. Sinds een aantal jaren hebben nu ook de vaak bijzondere “natuurbegraafplaatsen” een plekje veroverd.
Hoewel het cremeren van een lichaam eeuwenlang verboden bleef, werd in Nederland in 1914 de eerste crematie verzorgd in Westerveld. Tegenwoordig heeft het cremeren zachtjes de overhand genomen boven het begraven en zijn er veel , weldoordachte en soms zelfs unieke plaatsen gecreëerd voor een crematie en de afscheidsceremonie.

Uitvaartcentrum

Onze opdrachtgevers kiezen vaak voor een opbaring thuis. Die vertrouwde omgeving biedt de gelegenheid om in alle rust en echt op eigen wijze afscheid te kunnen nemen. Maar uiteraard kan ook altijd gebruik gemaakt worden van een uitvaartcentrum, of soms een 24-uurs rouwkamer, in uw omgeving.

Chat openen
Welkom.
Kan ik u ergens mee helpen?
Met vriendelijke groet,
Eugène Paanakker